Jazzy Hartog | Fotografie & Film
BRUIDSFOTOGRAFIE: LEEN & ESMEE
{ 19/10/2014 }

Leen en Esmee stapten op 20 september in het huwelijksbootje en ik had de eer om deze dag voor ze vast te leggen op foto. Spannend!
Esmee zat in Monster bij haar ouders thuis al vroeg in de make-up. Ook haar twee zussen waren al daar druk in de weer en het was een gezellige boel zo vroeg op de ochtend. Regelmatig kwam er wel iemand even om het hoekje kijken hoe het er voor stond met de bruid. Ook bij Leen’s ouderlijk thuis was het al lekker druk. Niet alleen zijn ouders waren er, maar ook zijn twee jongste zussen en natuurlijk kleine Mees die vrolijk rondliep.

Rond een uur of 9 stapten Leen en Mees in de witte kever naar Esmee toe, waar beide families zich inmiddels hadden verzameld. Samen met haar moeder liep ze de zonnige tuin in, waar haar twee mannen haar een beetje nerveus stonden op te wachten. Na een lekker stuk taart gingen we snel door naar Loosduinen, waar we een mooie locatie hadden uitgezocht voor de fotoshoot. Hoewel het ‘s ochtends nog behoorlijk mistig was, trok het op dat moment steeds meer open en kwam er een heerlijk zonnetje tevoorschijn. Niet alleen lekker, maar ook nog eens mooi voor de foto’s, natuurlijk!

Na de shoot reden we naar ‘s-Gravenzande. Bij strandtent Zomertijd hadden de daggasten zich verzameld en stonden te popelen om het bruidspaar te zien. Hier stond een lunch klaar en daarna stapte iedereen de bus in om naar de Noviteit in Monster te vertrekken. Hier stond de huwelijksvoltrekking op de planning.
Nadat Leen samen met Mees binnen was, kwam Esmee aan de arm van haar vader aan en kon het spannende moment gaan beginnen. Natuurlijk gaven ze allebei zonder te twijfelen het jawoord aan elkaar en daar werd bij Zomertijd met elkaar op geproost. Vervolgens werd hier de taart aangesneden, een speech gehouden namens de vier ouders en gezellig geborreld en gegeten met de daggasten. Na het dessert stroomden de eerste feestgangers ook al binnen bij de strandtent. Wat het bruidspaar (dat stiekem best tegen de openingsdans opzag) niet wist, is dat Esmee’s zusje Carlissa een bevriende danseres had gestrikt om iedereen wat zwoele danspasjes te leren. Nadat het bruidspaar én de andere gasten die onder de knie hadden, kon het feest pas echt beginnen!

LeenEsmee_JazzyHartog_01

LeenEsmee_JazzyHartog_04
LeenEsmee_JazzyHartog_05
LeenEsmee_JazzyHartog_06
LeenEsmee_JazzyHartog_07
LeenEsmee_JazzyHartog_09
LeenEsmee_JazzyHartog_10
LeenEsmee_JazzyHartog_11
LeenEsmee_JazzyHartog_14
LeenEsmee_JazzyHartog_15
LeenEsmee_JazzyHartog_16
LeenEsmee_JazzyHartog_19
LeenEsmee_JazzyHartog_23
LeenEsmee_JazzyHartog_18
LeenEsmee_JazzyHartog_20
LeenEsmee_JazzyHartog_22
LeenEsmee_JazzyHartog_21
LeenEsmee_JazzyHartog_24
LeenEsmee_JazzyHartog_26
LeenEsmee_JazzyHartog_25
LeenEsmee_JazzyHartog_27
LeenEsmee_JazzyHartog_28
LeenEsmee_JazzyHartog_37
LeenEsmee_JazzyHartog_29
LeenEsmee_JazzyHartog_31
LeenEsmee_JazzyHartog_32
LeenEsmee_JazzyHartog_33
LeenEsmee_JazzyHartog_34
LeenEsmee_JazzyHartog_35
LeenEsmee_JazzyHartog_36