Jazzy Hartog | Fotografie & Film
BRUIDSFOTOGRAFIE: SJOERD & RAMONA
{ 25/01/2016 }

Op 25 september 2015 traden Sjoerd en Ramona in het huwelijksbootje. Dat is inderdaad alweer even geleden, maar het was er gewoonweg nog niet van gekomen om de foto’s online te zetten. Deze week ging ik er eindelijk even voor zitten en het resultaat kun je nu in mijn portfolio zien.

De bruiloft van Sjoerd en Ramona was heel relaxed. Niet alleen voor mij (ik hoefde er maar een paar uurtjes te fotograferen), maar ook bij het bruidspaar was geen stress te bekennen. Bij de meeste bruiloften die ik fotografeer, zitten de bruidjes al ‘s morgens vroeg in de make-up, maar bij Ramona arriveerde ik pas aan het einde van de ochtend in Monster bij haar ouders. Ze was net klaar om haar jurk aan te trekken, wat ik altijd een mooi moment van de dag vind. Niet alleen ben ik zelf altijd heel erg benieuwd naar dé jurk, maar meestal is het een moment tussen moeder en dochter dat ik erg mooi vind om te zien. Zo ook deze keer. Ze zag er dan ook prachtig uit!

Vervolgens reed ik naar ‘s-Gravenzande, waar Sjoerd zich ook bij zijn ouderlijk huis aan het omkleden was. Daar zat het huis al lekker vol met broers en zussen. Parfum op en met de auto (en wat voor één!) door naar zijn nichtje, die bruidsmeisje was deze dag. Samen met haar reed Sjoerd door naar Monster om zijn aanstaande eindelijk voor het eerst te zien die dag. Net als het aankleden, óók een favoriet moment voor mij.

Samen met het bruidspaar en het bruidsmeisje was het daarna tijd voor de fotoshoot. We maakten foto’s bij de Druiventuin, een op en top Westlandse setting zo rondom de kassen. Door de zon die door de druiventrossen de kassen in scheen, ontstond een heel gaaf effect waar we veel mooie foto’s mee hebben gemaakt.

En toen was het tijd alweer bijna tijd voor hét moment van de dag. Eerst nog even naar huis waar alle daggasten zich inmiddels hadden verzameld. Een broodje eten, met de gasten op de foto en door naar de Noviteit voor de mooie ceremonie!

Meer foto’s zien van deze dag? Klik hier!

jazzyhartog-sjoerdramona-00