Jazzy Hartog | Fotografie & Film
NEW BORN: AVERY
{ 07/07/2015 }

De eerste baby in onze vriendengroep is op 21 juni geboren. Mario kreeg toen namelijk een wel heel bijzonder vaderdagcadeautje 😉 Een paar weken daarvoor vroeg Joëlle of ik, zodra de baby er zou zijn, misschien foto’s wilde komen maken voor het geboortekaartje. Daar hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken. Wat een eer!

Drie dagen na de geboorte stond ik dan ook in Vlaardingen bij ze op de stoep om Avery te fotograferen. Mijn eerste echte new born fotoshoot, want zó’n klein hummeltje had ik nog niet eerder voor de lens gehad. Avery vond alles wel prima en bleef lekker in dromenland terwijl Mario en de kraamverzorgster hielpen om ‘m in wat verschillende poses te leggen.
Het geboortekaartje is inmiddels de deur uit, dus tijd om het resultaat te laten zien!

jazzyhartog-avery-01

jazzyhartog-avery-03
jazzyhartog-avery-02
jazzyhartog-avery-05
jazzyhartog-avery-06
jazzyhartog-avery-04