Jazzy Hartog | Fotografie & Film
PORTRETFOTOGRAFIE: AÏSHA – LOVELY LAYERS
{ 03/11/2015 }

Al eerder stond Aïsha voor mijn lens, namelijk met haar zoontje Aiden. Inmiddels heeft ze er een nieuw ‘kindje’ bij: haar eigen bedrijfje Lovely Layers. Aïsha bakt echt heerlijke en mooie taarten, die bij steeds meer mensen in de smaak vallen. Logisch dus dat ze eindelijk de stap heeft gezet om voor zichzelf te beginnen en nog meer mensen blij te maken met haar creaties.

Omdat ze wat foto’s wilde hebben voor op haar website en social media kanalen, vroeg ze mij om mijn camera er weer eens bij te pakken. Voor de fotoshoot had Aïsha weer een prachtig taartje, met een vulling van chocolade en pumpkin spice, gemaakt waar ze nog even de laatste hand aan legde. En lucky me: ik mocht naderhand een flink stuk proeven. Wat een rotbaan heb ik toch 😉

Klik hier voor meer foto’s.

 

jazzyhartog-lovelylayers

www.lovelylayers.nl