Jazzy Hartog | Fotografie & Film
PORTRETFOTOGRAFIE: LOUISE DE VOOGD
{ 20/01/2016 }

Het is altijd een feest om Louise te fotograferen. Niet alleen omdat we samen de grootste lol hebben, maar ook omdat zij zo 1 is met de camera, dat ik haar niks hoef te vertellen. Ik vind het heel fijn om een vriendinnetje te hebben waarmee ik de passie voor fotografie deel, hoewel zij altijd vóór de lens staat en ik erachter. We hebben vaak hetzelfde eindresultaat voor ogen en vinden het leuk om samen wat dingetjes uit te proberen. Zo kwamen we er laatst achter dat we dezelfde fascinatie hebben voor de foto’s van Kate Moss in de jaren ’90: heel puur, vaak zwart/wit en natuurlijk analoog. Deze sfeer wilden we ook eens proberen na te bootsen. Voor deze shoot wilde ik daarom ook eens mijn analoge camera gebruiken, maar voor de zekerheid maakte ik ook wat digitale shots. Het rolletje moet nog ontwikkeld worden, dus ik ben heel benieuwd hoe dat heeft uitgepakt. Als ze net als zo zijn geworden als het digitale resultaat, ben ik blij!

jazzyhartog-louisedevoogd001

jazzyhartog-louisedevoogd002

jazzyhartog-louisedevoogd004

jazzyhartog-louisedevoogd003