Jazzy Hartog | Fotografie & Film
TROUWCLIP: DAVE & VANITY
{ 19/11/2014 }

Dave & Vanity waren van plan om de bruiloft niet zo groot aan te pakken. Toch kwamen er steeds meer gasten op het lijstje te staan, vonden ze het eigenlijk ook wel leuk om een feestje te geven en werd uiteindelijk ook de knoop doorgehakt om een trouwclip te laten maken. Niet helemaal gelukt dus.

Tijdens ons voorgesprek kwam ik er al achter dat Dave & Vanity twee hele relaxte mensen zijn en dat was niet anders op de dag zelf. Ze lieten alles lekker over zich heen komen en hadden een stoere touch aan de trouwdag gegeven. Zo kwam Dave zijn bruid ophalen in een oude legerjeep en had Vanity de oude leger badge van haar vader op haar jurk laten naaien. Natuurlijk is het altijd even wennen als er ineens een camera op je neus staat, maar tijdens de fotoshoot (op een hele originele plek: meubelwinkel 7days more living in Delft) kwamen ze helemaal los en werden de hakken van Vanity zelfs nog even omgeruild voor een paar All Stars.
Daarna even een lunch met de daggasten bij het bruidspaar thuis in Wateringen, wat foto’s maken met elkaar en op naar het Oude Raadhuis waar het bruidspaar elkaar het jawoord gaf. En toen was het een kwestie van de weg oversteken om dat bij Scrumpy te gaan vieren met een borrel en een tafel vol taart.