Jazzy Hartog | Fotografie & Film
TROUWCLIP: ERIK & PATRICIA
{ 28/05/2014 }

Op 28 mei 2014 stapten Erik en Patricia in het huwelijksbootje. Een paar weken daarvoor ging ik even bij de ze langs om kennis te maken en de dag door te spreken. Dat ging nog bijna fout, want Google Maps is helaas nog niet helemaal op de hoogte van alle nieuwbouwwijken in Wateringen. Gelukkig kon Patricia mij ergens oppikken en kon de afspraak toch nog doorgaan.

Erik en Patricia gebruikten allebei gewoon hun eigen huis om zich klaar te maken voor de grote dag. Maar de bovenste verdieping, waar Patricia zich had gesetteld, was natuurlijk wel strikt verboden voor Erik. Langzaam druppelden de daggasten binnen, waarna Erik en zoontje Gijs in de witte eend voor kwamen rijden. Op naar het Rijswijkse Bos voor de fotoshoot.

Rond lunchtijd hadden alle daggasten zich bij het huis van Erik en Patricia verzameld en gingen we na een broodje op naar Den Haag. In het oude stadhuis aan de Groenmarkt werd de huwelijksvoltrekking gedaan door de schoonzus van Erik en Patricia. Heel bijzonder en persoonlijk! Na het jawoord en de nodige felicitaties liepen we nog even langs het Binnenhof om wat foto’s te maken met het hele gezin en gingen we vervolgens door naar Pavlov voor een borrel.

Rond een uur of 6 vertrok het bruidspaar samen met de daggasten weer naar Wateringen om daar te genieten van een heerlijk én prachtig diner in eigen huis, bereid door een thuiskok. En Gijs en dochtertje Mare genoten van een flinke pannenkoek, waarna ze na zo’n spannende dag weer op tijd lekker in hun eigen bedje konden slapen.