Jazzy Hartog | Fotografie & Film
TROUWCLIP: MARK & INGE
{ 13/05/2015 }

Op 10 april stond mijn eerste bruiloft van het jaar in de agenda. Mark en Inge (piloot en stewardess; hóe romantisch?!) stapten in het huwelijksbootje en hadden mij gevraagd deze dag te komen filmen.
Rond een uur of 1 stond ik bij Inge voor de deur in het zonnige Haarlem, waar zij en Mark’s dochtertje net thuis waren van de kapper. Zelf zorgde ze voor de make-up en met behulp van haar beste vriendin was het daarna tijd om dé jurk aan te trekken.
Alles was nog maar net dichtgeknoopt toen Mark en zijn drie zoons voor de deur stonden.

Na het bewonderen van elkaars trouwkleding, een broodje met de daggasten en wat cadeaus en een mooie speech van Inge’s broer, was het tijd om naar het stadhuis in het centrum van Haarlem te rijden. Niet met de taxi, zoals iedereen dacht, maar Mark had een speciale verrassing geregeld: paard en wagen! Dat leverde (terecht) veel bekijks en applausjes op onderweg.
En de verrassingen van Mark hielden niet op, want in het prachtige stadhuis zat een harpiste de gasten al muzikaal op te wachten.

Na het ja-woord, de ringen en de kus ging het gezelschap lopend naar Café Koops om een toost uit te brengen op het kersverse bruidspaar. Daarna was het tijd voor de volgende en laatste locatie van de dag. Bij Wijn & Ko stond een gezellig diner gepland en zou ‘s avonds het feest losbarsten met alle vrienden en familie. Met de dansmoves van het bruidspaar kwam dat helemaal goed!

Inge en Mark – Wat wel een groot compliment naar jou is, is dat ik je eigenlijk de hele dag niet “gezien” heb. Ik heb serieus geen moment gedacht “Nu moet ik even lachen want ik word gefilmd” of dat soort dingen. Je was heel erg onzichtbaar aanwezig en dat vonden we echt heel erg fijn! In de clip zie ik ook momenten terug waarbij ik me dan pas realiseer dat ik je op dát moment écht niet heb zien filmen. Echt helemaal super!!!!! :-) :-) :-)