Jazzy Hartog | Fotografie & Film
TROUWCLIP: MARTIJN & LISA
{ 16/06/2015 }

Op 22 mei stond ik aan het einde van de ochtend voor de deur van het huis van Martijn en Lisa in Amstelveen. Martijn was daar samen met zijn ouders en goede vrienden (die ook de rol van ceremoniemeesters hadden die dag). Een gezellige boel, waar de spanning langzaam maar zeker op kwam zetten. Toen Martijn zijn pak aan had en zijn corsage na een stuk of wat pogingen ook vast zat, sprong ik in de auto naar de Amstelkerk in Ouderkerk aan de Amstel. Dit was de trouw- én feestlocatie waar Lisa zich samen met haar moeder en zusje klaar aan het maken was voor de grote dag.

Iets na het middaguur arriveerden de daggasten, waarna Martijn niet veel langer op zich liet wachten en samen met het broertje van Lisa aankwam rijden. Martijn en Lisa zouden elkaar pas voor het eerst zien in de kerk, wat ik zelf altijd wel een erg mooi moment vind. Dat was ook deze keer zeker weer het geval. De blik van Martijn sprak boekdelen toen Lisa aan de arm van haar vader binnen kwam lopen.

Na de mooie ceremonie, waarbij veel gelachen werd, was het in de tuin van de Amstelkerk tijd voor een toost en het aansnijden van de taart. De kleinste gasten van de bruiloft konden vooral op dat laatste maar moeilijk wachten.
Martijn’s vader zorgde nog voor een spontane actie door niet één, maar twéé gitaren tevoorschijn te halen en zijn pasgetrouwde zoon bij zich te roepen voor een serenade aan zijn kersverse vrouw.

Na de foto’s met de daggasten was het voor mij alweer tijd om naar het Westland terug te rijden, maar was de dag voor Martijn en Lisa nog lang niet voorbij. Ik ben stiekem nog steeds benieuwd wat voor verrassing Martijn in petto had op het feest later op de avond.. 😉