Jazzy Hartog | Fotografie & Film
TROUWCLIP: MICHAEL & GERALDA
{ 18/09/2014 }

Vorig jaar oktober maakte ik mijn eerste trouwclip op de bruiloft van Remco & Elise en een dag later zat er al een berichtje van Michael in mijn inbox. Of ik 22 augustus 2014 al iets te doen had, want dan zou ook hij gaan trouwen. Toen leek het nog zo ver weg, maar afgelopen maand was het dan eindelijk zover en stapte hij met Geralda in het huwelijksbootje.

Ik begon de dag bij Geralda thuis, waar haar make-up en haar al super mooi gedaan waren en haar moeder al met de jurk in haar handen klaarstond. Het vergt altijd wat energie om zo’n bruidsjurk aan te krijgen, en dit was ook dit keer niet anders. Een klein uurtje later stond Michael voor de deur, die nog even binnen moest wachten totdat Geralda er helemaal klaar voor was.

Het weer was een beetje wisselvallig, maar gelukkig was het op het moment van de fotoshoot nog droog en kwam er op het strand van Hoek van Holland zelfs af en toe zelfs een zonnetje door. Daarna nog even door naar het oude station waar de nichtjes en het neefje van Michael en Geralda stonden te wachten om ook al even met het bruidspaar op de foto te gaan. Na een korte stop thuis om wat te lunchen, gingen we vervolgens door naar de trouwlocatie. In het schattige Heilige Geesthofje in Naaldwijk gaven ‘Flip en Gi’ elkaar het jawoord (en een high five).

Na een borrel bij het naastgelegen Bij5, vertrokken de daggasten in een oude schoolbus naar de Schaapskooi in Delft, waar een heerlijk diner en de nodige speeches op ze stonden te wachten. Later op de avond kwamen ook de avondgasten hierheen, waarvan een groot deel met de geregelde Kwibus, om het feest te laten beginnen. Maar het kon natuurlijk pas echt losgaan na de spectaculaire openingsdans van het bruidspaar!