Over mij

Ik ben Jazzy. Geboren op een zomerse dag in 1989 en opgegroeid in het Westland. Na een aantal jaren tussen de mooie grachten van Amsterdam te hebben gewoond, zie ik inmiddels de kassen weer dagelijks.Dat ik rond mijn zestiende een creatieve opleiding wilde volgen, wist ik al snel. Het werd het Grafisch Lyceum Rotterdam, waar ik in 2009 mijn diploma haalde als ‘Mediavormgever’. Tijdens deze opleiding heb ik veel grafisch vormgegeven en stage gelopen bij Libelle en PiP Studio. Omdat ik in die tijd al erg geïnteresseerd was in fotografie, heb ik dit een periode als keuzevak gevolgd en zo de basis van digitale en analoge fotografie onder de knie gekregen.

In 2010 ben ik begonnen met de opleiding Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik volgde hier de richting ‘Redactie & Mediaproductie’, waar ik inmiddels ook mijn diploma voor heb behaald. Door hier o.a. zelf televisieprogramma’s te maken, ben ik erachter gekomen dat filmen en monteren mij ook enthousiast maken en ik mijn creativiteit hier goed in kwijt kan.

Mede daarom heb ik tijdens deze opleiding stage gelopen bij een programma van Omroep MAX.
Ik wil mezelf niet met ‘m vergelijken, maar Einstein zei eens: “I have no special talent. I am only passionately curious.” Daarmee wil ik overigens niet zeggen dat ik geen ambities heb; ik wil eigenlijk gewoon álles kunnen en doen! Dat mijn minor ‘Creatief Schrijven’ werd, was voor mij dus weer een logische stap. Na deze minor liep ik vervolgens een half jaar stage bij Roomed.nl: een online magazine waar ik dagelijks interieur gerelateerde artikelen schreef, maar ook mijn camera goed van pas kwam bij het maken van interieurfoto’s.

Door de jaren heen zijn fotografie, film en tekst drie passies geworden die altijd met mij zijn blijven meegroeien. Het kriebelt altijd om mijn camera te pakken en mooie beelden te schieten, maar me afzonderen voor het schrijven van een goede tekst, doe ik net zo lief.
Het lijkt me leuk om hierin iets voor jou te betekenen!