Wat ik doe

FOTOGRAFIE
Op de foto met de hele familie of vriendengroep, een romantische loveshoot of een mooi portret van jezelf of je (pasgeboren) kinderen.. Wat je ook in gedachten hebt, we kunnen er vast en zeker iets moois van maken!

Van te voren bespreken we samen de perfecte locatie waar ik op de gekozen dag 1,5 á 2 uur fotografeer. Ik bewerk vervolgens de mooiste foto’s (minimaal 25), die je in hoge resolutie toegestuurd krijgt.

Prijzen New Born, Portret en Loveshoot: €125,- inclusief BTW
Prijzen fotoshoot met 3 personen of meer: v.a. €165,- inclusief BTW

Ook vind ik het een eer om de fotografie op jullie bruiloft te verzorgen. Hier gelden andere tarieven en afspraken voor om aan jullie wensen te voldoen. Mail me gerust voor specifieke (prijs)informatie.

 

FILM
De mooiste dag van jullie leven wil ik graag vastleggen voor later. Jullie hebben er vast al aan gedacht om mooie foto’s te laten maken, maar hoe leuk is het om de bruiloft later nog eens in het kort terug te kijken in de vorm van een trouwclip? Beginnend met een kijkje ‘achter de schermen’ waar het haar en de make-up wordt gedaan tot het jawoord, de eerste kus en misschien wel de openingsdans.

Of wil je een ander feestje vastgelegd hebben op bewegend beeld? Een film waarin je jezelf presenteert? Organiseer je een event waar je een sfeerverslag van wil hebben?
Leuke ideeën zijn altijd bespreekbaar!

Stuur me een mailtje voor de mogelijkheden en prijzen.

 

TEKST
Een tekst met spelfouten staat ontzettend onprofessioneel. Heb je een website waar pakkende teksten voor geschreven moeten worden, dan schrijf ik die graag! Of heb je zelf al een tekst geschreven en ben je bang dat er nog wat dt-fouten te vinden zijn? Ik haal ze er met gemak uit en herschrijf de teksten waar nodig. Ook andere tekstopdrachten zijn uiteraard bespreekbaar. Mocht je willen dat er ook foto’s gemaakt worden bij de opdracht, scheelt dat weer aanzienlijk in de kosten!

Mail voor meer informatie en prijzen naar info@jazzyhartog.nl