Wat ik doe

 

FOTOGRAFIE
Op de foto met de hele familie of vriendengroep, een romantische loveshoot of een mooi portret van jezelf of je (pasgeboren) kinderen.. Wat je ook in gedachten hebt, we kunnen er vast en zeker iets moois van maken!

Van te voren bespreken we samen de perfecte locatie waar ik op de gekozen dag 1,5 á 2 uur fotografeer. Ik bewerk vervolgens de mooiste foto’s (minimaal 25), die je in hoge resolutie toegestuurd krijgt.

Ook vind ik het een eer om de fotografie op jullie bruiloft te verzorgen. Hier gelden andere tarieven en afspraken voor om aan jullie wensen te voldoen. Mail me gerust voor specifieke (prijs)informatie.

 

 

FILM
De mooiste dag van jullie leven wil ik graag vastleggen voor later. Jullie hebben er vast al aan gedacht om mooie foto’s te laten maken, maar hoe leuk is het om de bruiloft later nog eens in het kort terug te kijken in de vorm van een trouwclip? Beginnend met een kijkje ‘achter de schermen’ waar het haar en de make-up wordt gedaan tot het jawoord, de eerste kus en misschien wel de openingsdans.

Of wil je een ander feestje vastgelegd hebben op bewegend beeld? Een film waarin je jezelf presenteert? Organiseer je een event waar je een sfeerverslag van wil hebben?
Leuke ideeën zijn altijd bespreekbaar!

Stuur me een mailtje voor de mogelijkheden en prijzen.